In Memoriam

Wil je graag een In Memoriam over de persoon die overleden is? Een tekst om via een bid- of gedachtenisprentje mee te geven aan de aanwezigen bij de afscheidsdienst of om naderhand te versturen? Meres vindt de goede woorden voor het warm en waardig gedenken van de overledene.

 

Optekenen In Memoriam

 

  • Als je contact opneemt, geef alsjeblieft duidelijk aan wanneer het In Memoriam klaar moet zijn, gezien beperkte tijd die hiervoor meestal beschikbaar is. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk reactie of Meres ruimte heeft.
  • Direct na het overeenkomen van de opdracht vindt een gesprek plaats over de gewenste inhoud van het In Memoriam. Het gesprek zal ongeveer anderhalf uur duren. Meres begeleidt je bij het bepalen van de inhoud van het In Memoriam.
  • Na het gesprek ontvang je binnen de afgesproken termijn de conceptversie van het In Memoriam, waarop je telefonisch of via e-mail mag reageren. Na het ontvangen van je reactie schrijft Meres de tweede, definitieve versie.

 

Het In Memoriam zal ongeveer 300 woorden omvatten, afhankelijk van de gewenste opmaak en omvang van het drukwerk.

 

Kosten: € 200,= incl. BTW*

 

*Het tarief is uitsluitend van toepassing op het genoemde pakket en tekstomvang. Als je hiervan afwijkt, gelden andere tarieven. Meres hanteert algemene voorwaarden.