Over Meres

Ik ben Merel Eilers-van der Hamsvoord, de persoon achter Meres. Meres is in 2017 ontstaan uit de behoefte om mijn passie, visie en expertise samen te brengen in een eigen onderneming.

 

Mijn passie voor hoe mensen het leven vorm en zin geven: in opvoeden, onderwijzen, ontwikkelen. Vorming in de breedste zin van het woord. Gecombineerd met mijn passie voor schrijven, begeleiden en onderwijzen.

 

Mijn visie dat we bij vorming boven alles aandacht, verbinding en inspiratie verdienen. Vanuit die waarden probeer ik te luisteren, schrijven en spreken. En daarom heb ik ook gekozen voor Meres als bedrijfsnaam: Latijn voor jij verdient.

 

Mijn expertise als wijsgerig pedagoog (Radboud universiteit, 2008) en vanuit jarenlange werkervaring als hbo-docent pedagogiek. Ik ben gespecialiseerd in de visiekant van opvoeden en onderwijzen en in de algemene pedagogiek: de kant van waarden, dilemma’s en uitgangspunten en van vorming in het dagelijks leven (gezin, kinderopvang, onderwijs, welzijn). Daarnaast heb ik ervaring met het schrijven en spreken voor onderwijs, overheid en particulieren. In schrijven en spreken combineer ik een stevige theoretische bagage met fijngevoelig afstemmen op de opdrachtgever.

 

Ik ben getrouwd en moeder van twee jonge dochters.

 

Zoek je naar de juiste woorden voor vorming? Ik ga graag voor jou op zoek naar rake taal.